Home
Home > Cleaning & Disinfection > Lactan IC 33 > Lactan IC 33

Lactan IC 33

Producteigenschappen:

Lactan IC 33 is speciaal ontwikkeld voor de veehouderij en kalvermesterij, alsmede de melkindustrie.

Op een snelle en doeltreffende manier kunt U thans melksteen,kalkaanslag, roestaanslag ,mest, mengaan-eiwitten en protëinen verwijderen van de melktank, container, pijpleidingen, tegelvoer, tegelwanden en afgesmeerde vloeren en wanden.

Toepassing:

Lactan IC 33 is een geconcentreerd produkt en moet verdund worden met water in een verhouding van 1 deel Lactan IC 33 op 5 tot 30 delen water.

Bevochtig het te reinigen oppervlak met een IC lagedruk spuit, nat spuiten niet vernevelen, laat Lactan IC 33 ± 15 minuten inwerken.

Daarna goed met ruim water afspoelen of beter nog met een hogedrukreiniger. Bij koude ondergrond (± 10-150) zal Lactan IC 33 wat minder aktief zijn. Gebruik in die situatie lauw-warm water bij het aanmaken van de gebruikoplossing.

Lactan IC 33 is in de gebruiksoplossing getest en veilig bevonden voor apparatuur, rubbers, tepelvoeringen, glas, metaal en hoogwaardige roestvast staal. Bij roest¬vast staal minstens een verdunning aanhouden van 1:10, bij hogere concentratie eerst de kwaliteit van het roestvast staal op een proefstukje uitproberen.

Voor de behandeling van glaswerk een verdunning aanhouden van 1:30, goed naspoelen met water.

Verpakking:

Lactan IC 33 is verkrijgbaar in een 10 liter verpakking.

Ja! Ik wil graag informatie over Lactan IC 33.

Overige producten:

Inter Continental B.V.
Ringweg 20
5813 BP Ysselsteyn (LB)

T +31 (0)478 - 541 229
E info@intercontinental.nl

Like us on
Facebook!